Med disse tipsene fra Eurest Konferanse & Selskap varer stemningen fra julebordet helt til påske
Oppskrifter
Brandade på torsk eller lutefisk
For de av dere som har fisk som tradisjon er det naturlig å tenke på fiskegrateng. Sammen med restene av kokt potet kan du i stedet lage nydelig brandade poteter.
Oppskrifter
Pulled ribbe asian style taco
Fresh opp ribberestene og lag en ny vri på fredagstacoen i romjulen. Ribbe sammen med hoisinsaus, frisk salat og korianderdressing er garantert en vinner for både store og små.
Oppskrifter
Kalkunwok
Kalkunen forsvinner i en frisk wok eller kremet gryte. Lag en asiatisk spinn på kalkunrestene med denne oppskriften. Server gjerne med pitabrød og tzatziki eller naanbrød og raita.
Oppskrifter
Blomkålsuppe med pinnekjøtt
Pinnekjøtt kan fint brukes som garnityr til ulike supper, som f.eks ertesuppe, blomkålsuppe, gulrotsuppe, osv. Denne suppen smaker ypperlig med nystekte rundstykker og godt smør til.
Møt våre ansatte
Et møte med renholderne på CatoSenteret
Vi tok turen til vakre Son og CatoSenteret for å hedre renholdsteamet, representert av Gosia Misiewich, Linda Orskaug og Anne Lahtela.
Around the World
Diwali bringer lys til vintermørket
Årets siste «Celebrations: Around the World» er den indiske lysfesten Diwali. Vi ble med på feiring i Entras kantine på Posthuset i Oslo.
Aktuelt
Årets Compass Academy-favoritter
Compass Academy kurskatalog for 2018/19 er klar. Vi inviterte den engasjerte gjengen hos Sparebank 1 til å fortelle om sine favoritter.
Around the World
Around the World: Oktoberfest
Vi tok en hyggelig lunsjprat med Joachim Mayer, Servicemanager på Fornebuporten, for å snakke oktoberfest, mat og selvfølgelig Joachim selv.
Aktuelt
Anita skal lede Norges første landslag i Community Catering
Enhetsleder ved Eurests kantine på Spikerverket i Nydalen, Anita Stene (31), ble torsdag utnevnt som manager av Norges første landslag i Community Catering
Aktuelt
Cathrine er best på HMS 2018
- Det var veldig hyggelig, sier Cathrine om den høythengende prisen som deles ut en gang i året.
Hele æren vil hun imidlertid ikke ha.
Møt våre ansatte
En fryd med OPEX og LEAN
- Jeg fryder meg over alt de finner på, sier resepsjonssjef Wenche Adele Reitan om OPEX-teamet som var på besøk hos Montebello pasienthotell.
Aktuelt
Nye hjemmesider!
Velkommen til våre nye hjemmesider. Jeg gleder meg over å kunne vise frem merkevarene våre i 2018-drakt!
Aktuelt
Jubler for svanemerking hos Eurest Services
- Utrolig positivt at vi har fått Svanemerket hele renholdstjenesten på Østlandet, sier Ninning Johansen. For renholdslederen på Fornebuporten er svanemerkingen en god nyhet, både med tanke på ansatte og gjester.
Nye produkter
Softis i kaffebarene
Sjokolade, mango eller vanilje? Hva er din favoritt? Med ismaskinen til vår nye leverandør kan du få alle favorittsmakene på plass i kaffebaren. Il Primo serverer iskrem, frozen yoghurt og sorbet, herlig og myk som softis.