Slik håndterer Compass Group Coronaviruset

I den pågående situasjonen med utbruddet av Coronaviruset (COVID-19) har vi opprettet et kriseteam som følger situasjonen daglig.

Vi gratulerer årets kvinnelige forbilde 2020

Ragnhild Westerlund er vinneren av årets kvinneforbilde i Compass Group. – Anerkjennelsen fra mine kolleger betyr utrolig mye for meg, sier Ragnhild.

Compass Group PLC fullfører oppkjøpet av Fazer Food Services

Compass Group PLC melder i dag at de har fullført oppkjøpet av Fazer Food Services fra Fazer Group.

Hvordan er det å jobbe med renhold offshore?

Mandag 2.desember er renholdernes dag! Vi ønsket å lære mer om hvordan arbeidsdagen til en offshore renholder ser ut og fikk æren av å prate med ESS ansatte Gisele Sydness og Gro Anita Klemetsdal

Dia de los Muertos – mystikk, tradisjoner og mat

Dia de Los Muertos, eller de dødes dag er en viktig kulturell meksikansk høytid på UNESCOS World Heritage liste og årets siste ATW-aktivitet i våre kantiner.

Battle of the chefs – Compass Culinary Cup

With sharpened knives and ready to cook their hearts out representatives from the four Nordic countries met to compete in the Nordic Compass Culinary Cup. But, who won?

Kokkekamp blant mestere – Compass Culinary Cup

Stemningen var magisk da representanter fra de 4 nordiske landene møttes til dyst i Nordic Compass Culinary Cup. Men, hvem vant?

Enkle tiltak har gitt stor reduksjon av matsvinn på NHO

På NHO Møtesenter har de med enkle grep redusert matsvinnet fra møte- og konferansemat med hele 54 prosent siden oktober i fjor. Les hvordan her!

Ny KuttMatsvinn-uke i uke 41

Alle ansatte aktiviseres for å få ned tallerkensvinnet i Næringslivets hus. I uke 41 er det duket for en ny KuttMatsvinn-uke.

Det spirer og gror i Kristins grønnsakshage

Høsten er høysesong for noen av de beste norske råvarene og i Kristins grønnsakshage bugner det.

Ravi og Martin representerer Norge i Nordisk Compass Culinary Cup

11.september skal Eurest Konferanse & Selskap-kokkene Ravindra Shetty og Martin Knoph konkurrere mot lag fra Danmark, Sverige og Finland i Nordisk Compass Culinary Cup. Vinnerlaget vil få representere de nordiske landene i Compass Culinary Cup senere i år.

En sjokoladedrøm

Etter at vår kjøkkensjef på Entra Posthuset var på konfektkurs i regi av Tine i vinter har han perfeksjonert kunsten å lage konfekt.

– Jeg gleder meg alltid til å dra på jobb

Møt Henrik - flyvert, sykepleier og vår resepsjonist på Ullevaal Hotell

Kjøkkenveien – fra praktikant til ansatt

- Mange er ivrig og vil ut i jobb. De brenner virkelig for det, forteller en engasjert Tor Erik Langås. Han koordinerer Eurests program ‘Kjøkkenveien’ og har gjort en kjempejobb med å utforme programmet til det det er i dag.

Trivsel, tillit og teamwork i fokus på Nonneseter Bergen

På Nonneseter i Bergen rullerer de på alle arbeidsoppgaver og spiller hverandre gode. Kantineleder June Merethe Larsen er opptatt av trivsel, tillitt og at teamet skal vokse under ansvar

1 4 5 6 7 8 9