Pannestekt Tiur

Med selleripuré, rosenkål, kantareller, syltede valnøtter, viltkremsaus og perlepotet.

Jakt handler om så mye mer enn bare å felle et bytte

For Espen Kihle Johansen handler jakt om å ta del i en matreise – fra jakt til ferdig middagsrett.

Bærekraft i hele verdikjeden

- For oss er det viktig at betalingen kommer til de som faktisk har krav på den. Vi er opptatt av at verdikjeden skal fungere fra jord til bord, sier kvalitetssjef John Helge Selliseth i Servicegrossistene.

Compass Group og Orkla – Bærekraftig samarbeid

Compass Group og Orkla har, som store internasjonale selskaper, et felles ansvar for å redusere matsvinnet og klimaavtrykket til maten som serveres. Sammen skaper vi gode og bærekraftige matopplevelser.

Nudging Day – vi gir deg en dytt!

For å gjøre våre gjester oppmerksomme på sunne alternativer viderefører Compass Norge konseptet "Nudging day", hvor vi gir gjestene en vennlig dytt i en sunnere retning.

Breakfast Burrito med chorizo og salsa

Tortilla igjen fra fredagstacoen? Lag en saftig breakfast burrito

Bærekraft gjør oss konkurransedyktige

Dersom bedrifter skal være relevante i fremtiden er man nødt til å ta bærekraft på alvor. Det gjelder i aller høyeste grad oss i Compass Group også.

Birøkting på Lysaker

Engasjementet og omsorgen for biene er blitt mer enn bare jobb. Nå er også hobbyen blitt til lidenskap.

Surdeigsblings med røkt laks og estragon-eggerøre

Eggerøre og laks er alltid en slående kombinasjon. Tilsett estragon for herlig smak

Jordbær – et saftig stykke Norge

Jordbæret er forbundet med nytelse og velstand. Aller best nyter vi det når de norske bærene kommer i butikken.

Dette er overflatene med mest smitte

Lurer du på hvilke punkter som er de mest kritiske smittepunktene?

Matsvinn – «Hjelp oss å redde maten»

- Skal vi lykkes med å kutte matsvinn er vi nødt til å fokusere på folks holdninger. Det er en felles dugnad som må til for å lykkes, og alle kan være med og gjøre litt.

HMS i fokus

Etter 38 år i Compass Group har Tove Marie Slettebø rukket å fylle mange roller. Som forpleiningssjef offshore er hun er en nøkkelbrikke i å få ansatte til å like plattformlivet. HMS har høyeste prioritet når Tove Marie er på vakt.

Leo gjør renholdet lettere

- Leo vil frigjøre tid og optimalisere driften. I disse Coronatider har vi virkelig fått erfare hvor viktig det er å ha tilstrekkelig med tid og fokus knyttet til ekstra renhold av overflater og berøringspunkter. Dette vil være viktig også i fremtiden, sier Vanja Øverland.

Velkommen til Fazer Food Services

Det er med glede vi ønsker Compass Group FS (tidligere Fazer Food Service) velkommen i familien.

1 3 4 5 6 7 9