Månedens grønnsak: Kålrot

Månedens grønnsak i februar er kålrot. Kålroten er rik på C-vitaminer og kalles ofte Nordens appelsin! Perfekt i både stapper og råkostsalater.

Kålsalat

Kålrabi er kjent for mange i stappe, men grønnsaken gjør seg også godt strimlet i råkost.

Månedens grønnsak: gulrot

Månedens grønnsak i januar er gulrøtter! Prøv vår gulrothummus for en sunn start på det nye året.

Gulrot – og eplejuice

Man kan lage juice av de fleste grønnsaker og frukt. Prøv denne med gulrot og eple for en sunn start på det nye året.

Månedens grønnsak: Rødkål

Månedens grønnsak i desember er rødkål! Et kjent og kjært innslag til julematen, men også perfekt for å gi farge i salater!

Rødkålsalat med eple og appelsin

Rødkål passer utmerket både i varme og kalde retter. Frisk opp med denne salaten med eple, rødkål og appelsin

Rødkål

Rødkål er et fast innslag hos mange til julematen. Denne oppskriften er en sikker vinner med gode smakskombinasjoner og lekker farge

Entra fornyer avtalen med Compass Group

Entra ASA har valgt å fornye sin eksisterende kontrakt med Compass Group som leverandør av kantine og FM-tjenester.

Vi gjennomfører dine møter!

Lei av hjemmekontor og behov for å møtes? Da kan du komme til oss i trygge omgivelser med oppgradert utstyr for videokonferanse slik at alle kan være med - også de som er nødt til å sitte hjemme.

Månedens grønnsak: løk

Månedens grønnsak i november er løk! Løken er verdsatt både som smakstilsetter og for sine gode helseeffekter.

Kremet agurksalat med rødløk, vårløk og dill

Frist smaksløkene med denne friske salaten full av antioksidanter og lekre farger

Hvitløk-potetterte med grilla grønnsaker

Hvitløk er godt, sunt og gir god smak i denne lekre retten fra vårt ESS Culinary Team. Bon apetit!

Spenstige retter til verdens eggdag

Vi spurte vår menyplanlegger Espen og konseptutviklingskokk Marius om noen spennende oppskrifter til eggdagen, og de leverte!

Egg florentine

Imponer med posjerte egg i denne retten som stammer helt tilbake til Renessansen.

Rypesuppe med ristede kantareller

Pyntet med frisk timian og friske tyttebær.

1 2 3 4 5 6 9