Månedens grønnsak i februar er kålrot. Kålroten er rik på C-vitaminer og kalles ofte Nordens appelsin! Perfekt i både stapper og råkostsalater.
Oppskrifter
Kålsalat
Kålrabi er kjent for mange i stappe, men grønnsaken gjør seg også godt strimlet i råkost.
Mat og Drikke
Månedens grønnsak: gulrot
Månedens grønnsak i januar er gulrøtter! Prøv vår gulrothummus for en sunn start på det nye året.
Oppskrifter
Gulrot – og eplejuice
Man kan lage juice av de fleste grønnsaker og frukt. Prøv denne med gulrot og eple for en sunn start på det nye året.
Mat og Drikke
Månedens grønnsak: Rødkål
Månedens grønnsak i desember er rødkål! Et kjent og kjært innslag til julematen, men også perfekt for å gi farge i salater!
Oppskrifter
Rødkålsalat med eple og appelsin
Rødkål passer utmerket både i varme og kalde retter. Frisk opp med denne salaten med eple, rødkål og appelsin
Oppskrifter
Rødkål
Rødkål er et fast innslag hos mange til julematen. Denne oppskriften er en sikker vinner med gode smakskombinasjoner og lekker farge
Aktuelt
Entra fornyer avtalen med Compass Group
Entra ASA har valgt å fornye sin eksisterende kontrakt med Compass Group som leverandør av kantine og FM-tjenester.
Konferanse og selskap
Vi gjennomfører dine møter!
Lei av hjemmekontor og behov for å møtes? Da kan du komme til oss i trygge omgivelser med oppgradert utstyr for videokonferanse slik at alle kan være med - også de som er nødt til å sitte hjemme.
Mat og Drikke
Månedens grønnsak: løk
Månedens grønnsak i november er løk! Løken er verdsatt både som smakstilsetter og for sine gode helseeffekter.
Oppskrifter
Kremet agurksalat med rødløk, vårløk og dill
Frist smaksløkene med denne friske salaten full av antioksidanter og lekre farger
Oppskrifter
Hvitløk-potetterte med grilla grønnsaker
Hvitløk er godt, sunt og gir god smak i denne lekre retten fra vårt ESS Culinary Team. Bon apetit!
Oppskrifter
Spenstige retter til verdens eggdag
Vi spurte vår menyplanlegger Espen og konseptutviklingskokk Marius om noen spennende oppskrifter til eggdagen, og de leverte!
Oppskrifter
Egg florentine
Imponer med posjerte egg i denne retten som stammer helt tilbake til Renessansen.