Kantine eller personalrestaurant – uansett hva vi kaller det, er dette hjertet i enhver bygning som samler folk til jobb. Det er her vi puster ut i en travel hverdag, og det er her vi henter ny energi for å ta fatt på siste del av arbeidsdagen.
Arbeidsuken har for mange blitt hybrid. Samtidig vet vi hvor viktig det er å komme fysisk sammen for å jobbe. Det er like viktig for samhandling og kreative prosesser, som for det sosiale og for vår mentale helse. Kantinekonseptene fra Compass Group vil gjøre arbeidsplassen til en destinasjon.
Vi vil at gjestene skal glede seg til å komme til oss, og tilbyr spennende konsepter for morgendagens personalrestaurant;
Marketplace, Food & Co og Food Court. Finn din favoritt – det som passer dine gjester best.
Våre kantiner leverer
- råvarer av høy kvalitet
- menyer som utvikles kontinuerlig av et sterkt fagteam
- mat som smaker godt, er sunn og variert, og delikat presentert
- et miljø som understøtter en helhetlig god matopplevelse
- jevnlige aktivitetskampanjer til glede og inspirasjon
- et sterkt fokus på miljø og bærekraft i innkjøp og drift
- bruk av moderne teknologi, med blant annet app for informasjon og betaling
- ansatte som vi er stolte av, og tar vare på
- personlig service levert med et smil
Compass Group har over 70 års erfaring i bransjen og serverer mat på 250 steder i Norge. Vi har svært dyktige ansatte, som hver og en har et hjerte for service.
Rundt 350 av oss er faglærte kokker, som gjerne har erfaring fra hotell og restaurant. I Compass Group er vi noen skikkelige foodies, som elsker god mat!
Hvilken måltidsløsning er best for ditt bygg, din bedrift og dine ansatte?
Det er her vi kommer inn med vår spisskompetanse. Vi stiller gjerne som rådgivende partner, og kan tre inn allerede i planleggingsfasen, når tegningene til et nytt bygg skal skisseres. Vi går selvfølgelig også inn i eksisterende bygg med en eller flere bedrifter, og hjelper dere med å finne den beste løsningen for akkurat dere.
Det er flere faktorer som avgjør hvilken måltidsløsning eller hvilket konsept som passer
- størrelsen og utformingen av serveringsområdet
- hvor mange gjester som spiser der daglig
- byggeier, leietakere og ansattes krav og behov
- bygget/bedriftens identitet og visjon
Vi hjelper deg å velge riktig konsept tilpasset dine ønsker og behov. Compass Group har fokus på kontinuerlig utvikling basert på rådende trender, samt fleksible og kundeorienterte løsninger.