Ingredienser
4 – 5 porsjoner
1 stk kålrot medium, rundt 500 g
2 stk eple syrlige, uten kjerne
0.25 stk rødkål
60 g pekannøtter grovhakketDressing
80 ml matolje
60 ml eplejuice
2 ts dijonsennep
1.5 ts eplesidereddik
1 ss flytende honning
Fremgangsmåte
- Skrell og kutt kålrabi og epler i strimler biter. Bruk kniv eller mandolin. Finkutt rødkålen. Ha alt over i en serveringsbolle.
- Rist pekannøttene i en middels varm stekepanne. Beveg på pannen nå og da, slik at nøttene ikke blir brent. Når de begynner å bli gyllenbrune i fargen er de ferdige. Ha nøttene over i bollen sammen med grønnsakene. (Noen liker å bruke skallet også, men du trenger ikke det om du ikke ønsker.)
- Bland alle ingrediensene til dressingen, og bland godt. Hell over salaten og bland forsiktig til alle grønnsakene har fått dressing på seg. Server med en gang.