Dette er konseptet for alle som liker å tilby gjestene nye opplevelser, smaker og gledelige overraskelser i arbeidsdagen. Lunsjen blir til en mental og kulinarisk reise, hvor de ansatte returnerer til arbeidsoppgavene fylt med inspirasjon og ny energi.
Arbeidsuken har for mange blitt hybrid. Food Court vil gjøre arbeidsplassen til en destinasjon. Hvorfor ikke friste arbeidstakerne tilbake på jobb? Hjemmekontoret vil med ett virke grått og lite attraktivt, når lunsjen kan inntas i Food Court på jobb.
Mat- og reiseglade vil finne sin favoritt i vår mathall. Her er det mulig å velge og vrake blant ulike matboder.
Matbodene vil lanseres og byttes ut i takt med de til enhver tid gjeldende mattrender og bærekraftsstandarder. Løsningen er fleksibel. Food Court kan tilpasses enhver smak, ethvert behov og enhver målgruppe – dette er konseptet som kan skreddersys til deg og dine gjester.
Konseptene og menyene er utviklet av Compass Group Norges eget Culinary Team, med Culinary Director og manager for de norske kokkelandslagene, Gunnar Hvarnes, i spissen.
Les mer om de ulike matbodene under. Og, ta gjerne kontakt med oss for enda mer informasjon – og inspirasjon.
– for foodies.
Timelapse fra vår Food Court i Media City Bergen.